2013. március 7., csütörtök

Andrea szerint igazából nem is a tüdőm fáj, hanem a bordaközi izmaimnál van egy kis idegbecsípődés. Ma már odáig jutottam, hogy fájdalomcsillapítót is bevettem.
Tegnap Mikivel "tárgyaltunk". Én komolyan elgondolkodtam rajta, hogy jövő hónapban kötök egy biztosítást. A nyugdíjunk ugyanis nagyon kevés lesz majd, na és addig is vannak céljaim. Ráadásul sajnos bármikor történhet valami, amikor jól jön egy kis megtakarított pénz.
Tegnap a buszon az a srác ellenőrizte a bérleteket és jegyeket, aki decemberben megbüntetett. Most már nyugdíjas igazolványom van, nem köthet belém.
Kaptam egy fizetési felszólítást a Vodafone-tól, amit azért nem értek, mert már leadtam a vodafone-os SIM-kártyámat, a telefonszámlámat pedig anno befizettem. Na majd utánajárok, mi lehet ez.
Holnap végre fotózunk! :)

++ purred Anikó Kónya at 15:46 | 0 comments


0 Comments:

Megjegyzés küldése

<< Home

++ me.ow
Szia! A nevem Infanta. 20-as éveim végét taposom. Kommunikáció szakon diplomáztam, újságírói és rádiós műsorvezetői tapasztalatot szereztem. Jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozom. A párommal másfél éve vagyunk együtt, amit megnehezít, hogy hangulatzavarban szenvedek...

++ cool.cats
Amilgade
vikiworks
Altair
Szilvamag olvas
Virág Laura
Ír puding

++ the.cat's.meow
Designed by dragonfae
Thanks to blogskins.com